Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Trinčata ar kūpinātu krūtiņu

Pagatavošanas laiks: 1 stunda
Daudzums: 4-6 personām

Sastāvdaļas:

300g kūpinātas krūtiņas ar garšvielām

1 kāpostgalva (apmēram 1 kg)

1kg kartupeļu

3 ēd.k. olīveļļas

2 ķiploka daiviņas

Pēc garšas - sāls, pipari

Pagatavošana:

Kartupeļus notīrīt, noskalot un sagriezt strēmelītēs. Kāpostgalvu notīrīt no augšējām lapām un sagriezt strēmelītēs. Ķiploka daiviņas smalki sakapāt. Lielā pannā uzkarsēt eļļu un apcept ķiplokus. Pievienot dārzeņus un cept, ik pa brīdim pievienojot ūdeni, līdz dārzeņi kļūst mīksti. Krūtiņu sagriezt plānās šķēlēs un apcept tīrā sausā pannā. Šķīvjos kārto kāpostus ar kartupeļiem, pa virsu uzliek krūtiņas šķēles. Klāt var pasniegt baltvīnu.