Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Tomātu zupa ar kūpinātām ribiņām

Pagatavošanas laiks: 45 minūtes
Daudzums: 3-4 personām

Sastāvdaļas:

700-800g kūpinātas ribiņas

400g konservētas sviesta pupiņas

400g konservētas sarkanās pupiņas

400g sasmalcināti tomāti savā sulā

1 neliels sīpols

2 ķiploka daiviņas

čili pipari

1/2 tējk. kaltēts timiāns

1/2 tējk. kaltēts oregano

olīveļļa

svaigs baziliks

100g rīvēts siers Parmezāns

krējums

Pēc garšas - sāls, pipari


Pagatavošana:
Katlā ielikt ribas, pārliet ar 3 l ūdens un izvārīt buljonu. Ribiņas izņemt no buljona un atdalīt gaļu no kauliem. Gaļu ielikt atpakaļ katlā. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sasmalcinātus sīpolus, ķiplokus un čili piparus. Pievienot konservētus tomātus, pasautēt pāris minūtes un to visu pievienot buljonam. Buljonam pievienot arī abus pupiņu veidus, timiānu, oregano, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Vārīt 10 minūtes. Pašās beigās pievienot rīvētu sieru, atstājot mazliet dekorēšanai. Uguni izslēgt, katlu apsegt ar vāku un ļaut zupai ievilkties vēl 10 minūtes.
Pirms pasniegšanas pārkaisīt ar rīvētu sieru un svaigām bazilika lapiņām. Klāt pasniedz krējumu.