Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Tom Jam zupa ar cūkgaļu

Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Daudzums: 2 personām

Sastāvdaļas:

200g vārīta cūkgaļas fileja

150g nūdeles

100g šampinjoni

1 sarkana paprika

1 burkāns

1/4 tējk. zivju mērce

50g Tom Jam pasta

1/2 laima sula

zaļie loki


Pagatavošana:
Burkānu un papriku sagriezt plānās strēmelītēs. 500ml ūdens sajaukt ar Tom Jam pastu un uzkarsēt wok-pannā. Pievienot papriku un burkānus un vārīt 5 minūtes. Pievienot sēnes, nūdeles, gaļu un vārīt vēl 5 minūtes. Pievienot zivju mērci un laima sulu. Pasniedz pārkaisot ar zaļiem lokiem.