Smalkmaizītes ar malto gaļu un sieru

Smalkmaizītes ar malto gaļu un sieru

Pagatavošanas laiks: 45 minūtes + laiks mīklas atkausēšanai
Daudzums: apmēram 20 gabali

 

Sastāvdaļas:

Pagatavošana:

  1. Mīklu atlaidināt, izklāt uz darba virsmas, apsegt ar tīru virtuves dvielīti un atstāt pilnībā atkust. Pa to laiku pagatavot pildījumu.
  2. Sīpolus un ķiplokus smalki sakapāt.
  3. Kūpinātu krūtiņu sagriezt kubiņos un pannā tos apcept. Pievienot sīpolus un ķiplokus un cept visu kopā vēl pāris minūtes.
  4. Pievienot malto gaļu un cept, līdz gaļa ir gatava. Tad pievienot apmēram pusi no barbekjū mērces un samaisīt.
  5. Sieru sarīvēt uz dārzeņu rīves.
  6. Mīklu izrullēt un sagriezt kvadrātos.
  7. Katru kvadrātu apsmērēt ar barbekjū mērci, uzlikt šķipsniņu siera un malto gaļu.
  8. Kvadrātu stūrurs pacelt uz augšu un sastirpināt (kā sainīti).
  9. Ja ir vēlme, smalkmaizītes apsmērēt ar sakultu olu.
  10. Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī apmēram 15 minūtes 180 grādos.