Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Smalkmaizītes ar malto gaļu un sieru

Pagatavošanas laiks: 45 minūtes + laiks mīklas atkausēšanai
Daudzums: apmēram 20 gabali

Sastāvdaļas:

500g liellopa maltā gaļa

200g kūpināta krūtiņa ar garšvielām

500g kārtaina bezrauga mīkla

200g siers (Čedars, Holandes)

150g barbekjū mērces

1 sīpols

2 ķiploka daiviņas

Pēc garšas - sāls, pipari


Pagatavošana:

Mīklu atlaidināt, izklāt uz darba virsmas, apsegt ar tīru virtuves dvielīti un atstāt pilnībā atkust. Pa to laiku pagatavot pildījumu. Sīpolus un ķiplokus smalki sakapāt. Kūpinātu krūtiņu sagriezt kubiņos un pannā tos apcept. Pievienot sīpolus un ķiplokus un cept visu kopā vēl pāris minūtes. Pievienot malto gaļu un cept, līdz gaļa ir gatava. Tad pievienot apmēram pusi no barbekjū mērces un samaisīt.  Sieru sarīvēt uz dārzeņu rīves.  Mīklu izrullēt un sagriezt kvadrātos. Katru kvadrātu apsmērēt ar barbekjū mērci, uzlikt šķipsniņu siera un malto gaļu. Kvadrātu stūrurs pacelt uz augšu un sastirpināt (kā sainīti).  Ja ir vēlme, smalkmaizītes apsmērēt ar sakultu olu. Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī apmēram 15 minūtes 180 grādos.