Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Skābētu kāpostu salāti ar kūpinātu gaļu

Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Daudzums: 4 personām

Sastāvdaļas:

200g kūpināts šķiņķis vai krūtiņa "Melnais Barons"

500g skābēti kāposti

3 gb. ar mizu vārīti kartupeļi

1 sīpols

3 ēd.k. augu eļļa

1 tējk. Dižonas vai Krievu sinepes

Pēc garšas - cukurs, sāls, pipari


Pagatavošana:
Sīpolu un kūpinātu gaļu sagriezt kubiņos. Gaļu apcept sausā pannā, ja gaļai ir tauku slānis. Ja tauku slāņa nav, pieliet mazliet eļļas. Pievienot sīpolus un cept visu kopā līdz sīpoli kļūst zeltaini. Kartupeļus nomizot un sagriezt kubiņos. No kāpostiem nospiest sulu un sagriezt tos smalkāk. Eļļu, sinepes un 3-4 ēdamkarotes kāpostu sulas sajaukt kopā. Pievienot pēc garšas sāli, cukuru un svaigi maltus piparus. Salātu bļodā pārlikt kartupeļus, kāpostus, apceptu gaļu ar sīpoliem, pārliet ar mērci un apmaisīt. Salātus var pasniegt uzreiz, bet garšos labāk, ja 30 minūtes ļausiet tiem ievilkties.