Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Sīpolu klopsis

Pagatavošanas laiks: apmēram 1 stunda
Daudzums: 4-6 personām

Sastāvdaļas:

500g liellopu gaļa

350g sīpoli

1 ēd.k. milti

1 ēd.k. krējums

20g sviests

eļļa gaļas cepšanai

Pēc garšas - sāls, pipari


Pagatavošana:

 
Gaļu sagriezt porcijas šķēlēs. Gabalus izdauzīt ar gaļas āmuru pēc iespējas plānāk, lai gaļa gandrīz jūk ārā, pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un apcept. Gaļu pārlikt uz šķīvja. Sīpolus nomizot un sagriezt šķēlītēs. Pannā izkausēt sviestu un apcept sīpolus līdz tie ir caurspīdīgi. Pievienot mazliet ūdens, apceptus gaļas gabalus un sautēt līdz gaļa ir mīksta. Pēc nepieciešamības ik pa brīdim pieliet ūdeni. Kad gaļa ir gatava, to izņemt no mērces. Krējumu sajaukt ar miltiem, peileit mazliet ūdeni, aptuveni 1/3 glāzes un peivienot sīpoliem. Maisot sautēt, kamēr mērce sabiezē. Gaļu pasniedz pārlejot ar mērci. Klāt var pasniegt vārītus kartupeļus vai kartupeļu biezputru.