Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Sautējums ar desiņām marokāņu gaumē

Pagatavošanas laiks: apmēram 50 min
Daudzums: 2-4 personām

Sastāvdaļas:

500g Mednieku desiņas "Melnais Barons"

400g konservētas baltās pupiņas

400g konservētus tomātus

250ml vistas buljona

2 selserijas kāti

2 burkāni

1 sīpols

2 ķiploka daiviņas

1 tējk. sinepju graudu

1/2 tējk. koriandra sēklas

pētersīļi

melnie pipari

olīveļļa

Pēc garšas - sāls


Pagatavošana:

Sīpolu un ķiplokus sagriezt šķēlītēs. Burkānus un selerijas kātus sagriezt palielās strēmelītēs. Desiņas sagriezt tāpat kā burkānus un selerijas. Piestā saberzt sinepju sēklas, koriandru un melnos piparus pēc garšas. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept desiņas. Pievienot sīpolus, ķiplokus, burkānus un selerijas un visu apcept. Pieliet buljonu, sasmalcinātus konservētus tomātus, garšvielas un sautēt apmēram 20 minūtes. Pašās beigās pievienot pupiņas, sāli pēc garšas un sautēt vēl pāris minūtes. Pasniedz pārkaisot ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Klāt var pasniegt rīsus vai svaigu maizi.