Pagatavošanas laiks: apmēram 15 minūtes
Daudzums: 2-3 personām
Sastāvdaļas:
1 iepakojums Cīsiņi bērniem "Melnais Barons"
3-4 vārīti kartupeļi
100g dažādas salātlapas
100g saldēti zirnīši
100g redīsus
olīveļļa
krējums
Pēc garšas - sāls
Pagatavošana:
Cīsiņus izņemt no plēves un ar naža galu iegriezt ripiņas visa cīsiņa garumā, līdz galam nesagriežot. Cīsiņus apcept no visām pusēm - šādi gatavojot cīsiņiem veidosies nepieciešamā forma. No viena gala uzzīmēt ar krējumu "sejiņu" - acis un muti. Kartupeļus sagriezt šķēlītēs un apcept olīveļļā no abām pusēm. Redīsus nomazgāt un sagriezt daiviņās. Zirnīšus atlaidināt. Šķīvjos kārto kartupeļus, salātlapas, zirnīšus, redīsus un pa virsu uzliek "jāņtārpiņus". Klāt pasniedz krējumu.