Pagatavošanas laiks: 10 minūtes
Daudzums: 2 personām
Sastāvdaļas:
100g kūpināts šķiņķis "Melnais Barons"
50g salātlapas
50g rīvēts siers Parmezāns
8-10 ķiršu tomātiņi
40g grauzdiņi
Mērcei:
4 ēd.k. krējums
1 ēd.k. angļu sinepes ar graudiņiem
sāls, pipari
Pagatavošana:
Salātlapas noskalot, lielākas saplūkāt ar rokām, pārlikt salātu bļodā. Mērcei - krējumu sajaukt ar sinepēm, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Mērci sajaukt ar salātlapām. Salātus sakārtot porcijas šķīvjos. Vienā malā liek sagrieztu šķēlēs šķinķi, pārkaisīt ar sieru un grauzdiņiem. Izdekorēt ar kiršu tomātiņiem.