Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Salāti ar kūpinātu gaļu un sieru

Pagatavošanas laiks: līdz 30 minūtēm
Daudzums: 4 personām

Sastāvdaļas:

400g Kungu gaļa

300g salātlapas

200g siers (piemēram Alpu, Holandes, Edam)

2 lieli tomāti

1 dzeltena paprika

1 sarkans sīpols

zaļie lociņi

Mērcei:

250g krējums 15%

2 ēd.k. franču sinepes

1/2 citrona sula

Pēc garšas - sāls, pipari


Pagatavošana:

Gaļu, sieru, papriku un tomātus sagreizt kubiņos. Lociņusus smalki sagriezt. Sīpolu arī sagriezt smalkos kubiņos. Salātus saplūkāt ar rokām. Salātus kārto slāņos - salātlapas, lokus, gaļu, papriku, sieru, tomātus. Atsevišķi pagatavot mērci - visas sastāvdaļas sajaukt kopā, pievienojot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Salātus var pagatavot gan porcijas burciņās, gan vienā lielākā burkā. Mērci labāk paņemt līdz atsevišķā trauciņā, kuru pirms lietošanas sakratīt.Lai salāti nesasulotu, iesakām mērci pievienot īsi pirms baudišānas.