Pagatavošanas laiks: līdz 30 minūtēm
Daudzums: 4-6 personām
Sastāvdaļas:
150g Kūpinātā šķiņķa "Melnais Barons"
1 sīpols
100g rukolas lapiņas
200g Fetaki siera
2 ēd.k. Balzamiko etiķa
4 ēd.k. olīveļļas
Pēc garšas - sāls, pipari
Pagatavošana:
Gaļu sagriezt plānās šķēlītēs un sausā pannā apgrauzdēt. Pārlikt uz dēlīša un sagriezt smalkāk. Tajos pašos taukos apcept smalki sakapātus sīpolus līdz tie ir caurspīdīgi. Atdzesēt. Ceptiem sīpoliem pievienot Balzamiko, eļļu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Ar sāli jābūt ļoti uzmanīgiem, jo gan siers, gan gaļa jau satur sāli! Salātu bļodā pārlikt rukolas lapiņas, pārkaisīt ar gaļu un pievienot mērci. Apmaisīt. Pa virsu sadrupināt sieru un uzreiz pasniegt.