Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Pikantie liellopa gaļas salāti ar dārzeņiem

Pagatavošanas laiks: 40 min

Daudzums: 10 personām

Sastāvdaļas:

500g liellopa gaļas fileja

3 burkāni

1/2 liela selerijas sakne

1 biete

1 sīpols

4 ķiploka daiviņas

1 ēd.k. cukura

olīveļļa

kinza

pētersīļi

1 ēd.k. zivju mērces

2 ēd.k. saldās čili mērces

1/2 laima sulas

1 čili pipars

Pēc garšas - sāls, pipari


Pagatavošana:

Dārzeņus notīrīt un sagriezt tievās garās strēmelēs, pārlikt bļodā, pārkaisīt ar cukuru un sāli un ar rokām saspaidīt. Atlikt uz 10 minūtēm. Gaļu sagriezt pēc iespējas plānākas šķēlītēs un sajaukt ar dārzeņiem. Sīpolu un ķiplokus smalki sakapāt. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un ķiplokus. Pievienot čili mērci, zivju mērci un laima sulu. Mērci atdzesēt un pievienot dārzeņiem. Smalki sakapātus kinzu un pētersīļus pievienot salātiem. Pievienot arī sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Pasniedzot dekorē ar šķēlītēs sagrieztu čili piparu.