Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Pikantās nūdeles ar cūkgaļas fileju

Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Daudzums: 2 personām

Sastāvdaļas:

300g cūkgaļas fileja

80g olu nūdeles

100g cukurzirnīši pākstīs

2 ēd.k. olīveļļa

1 laima sula

1 ēd.k. sojas mērce

1 ēd.k. saldā čili mērce

1 ēd.k. sasmalcinātas mandeles

1 ēd.k. sezama sēklas

1 čili pāksts

piparmētras lapiņas

bazilika lapiņas


Pagatavošana:

Nūdeles novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Gaļu sagriezt strēmelītēs. Pannā uzkarsēt eļļu un uz straujas uguns apcept gaļu. Pievienot svaigi spiestu laima sulu, rīvētu laima miziņu, sojas mērci, saldo čili mērci, apmaisīt. Zirņu pākstis sagriezt 3-4 daļās. Lielā bļodā pārlikt nūdeles, gaļu ar mērci, zirnīšus un visu apmaisīt. Pasniedz dekorējot ar sagreiztu čili piparu, piparmētras un bazilika lapiņām, virsū uzbērt sezama sēklas un sasmalcinātas malnedeles.