Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Daudzums: 2 personām
Sastāvdaļas:
80g olu nūdeles
100g cukurzirnīši pākstīs
2 ēd.k. olīveļļa
1 laima sula
1 ēd.k. sojas mērce
1 ēd.k. saldā čili mērce
1 ēd.k. sasmalcinātas mandeles
1 ēd.k. sezama sēklas
1 čili pāksts
piparmētras lapiņas
bazilika lapiņas
Pagatavošana:
Nūdeles novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Gaļu sagriezt strēmelītēs. Pannā uzkarsēt eļļu un uz straujas uguns apcept gaļu. Pievienot svaigi spiestu laima sulu, rīvētu laima miziņu, sojas mērci, saldo čili mērci, apmaisīt. Zirņu pākstis sagriezt 3-4 daļās. Lielā bļodā pārlikt nūdeles, gaļu ar mērci, zirnīšus un visu apmaisīt. Pasniedz dekorējot ar sagreiztu čili piparu, piparmētras un bazilika lapiņām, virsū uzbērt sezama sēklas un sasmalcinātas malnedeles.