Daudzums: 4-6 personām
Sastāvdaļas:
Marinādei:
1l ūdens
60g sāls
60g cukurs
10g sinepju sēklas
2 ķiploka daiviņas
5-6 krustnagliņas
5-6 smaržīgie pipari
Panēšanai:
30g kūpināta paprika
10g malts koriandrs
10g svaigi malti pipari
Pagatavošana:
Katlā ieliet ūdeni, pievienot visas marinādes sastāvdaļas, uzvārīt un atdzesēt. Ar šo marinādi pārliet gaļu un novietot ledusskapī marinēties uz 48 stundām. Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 60 grādiem. Gaļu izņemt no marinādes, pārlikt cepamā formā un cept 6 stundas. Ja ir daudzfunkcionālais (multivārāmais) katls, tad režīmā "slow food" var cept gaļu 5-6 stundas. Gaļu izņemt no cepeškrāsns, panēt garšvielās un vēl 15 minūtes cept cepeškrāsnī. Gaļu atdzesē, sagriež pēc iespējas plānākās šķēlēs un pasniedz kā uzkodu vai pilda sviestmaizes un burgerus.