Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Melnā Barona medaljoni ar riekstiem

Pagatavošanas laiks: zem 30 minūtēm
Daudzums: 4-8 personām

Sastāvdaļas:

1 iepak. kupāti "Melnais Barons"
sauja lazdu rieksti vai mandeles
1 ēd.k. milti
1 ola
olīveļļa

Pagatavošana:
Riekstus sasmalcināt. Olu uzputot ar dakšu, riekstus un miltus sabērt atsevišķās blodiņās. Kupātus sagriezt ripiņās. Vienu pusi iemērkt miltos, tad olā un riekstos. Pannā uzkarsēt eļļu un medaljonus apcept vispirms no tās puses kur ir rieksti, apm. pusminūti, tad apgriezt otrādi un cept līdz gatavībai. Atdzesēt uz papīra dvielīšiem. Gatavus medaljonu uzdurt uz koka iesmiņiem.