Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Makaroni ar siera mērci un cīsiņu astoņkājīšiem

Pagatavošanas laiks: 30 min
Daudzums: 2 personām

Sastāvdaļas:

6-8 gb. cīsiņi bērniem "Melnais Barons"

250g pasta ar spinātiem

100ml saldais krējums

85g siers Parmezāns

10g sviests

muskatrieksts

eļļa cepšanai

Pēc garšas - sāls, pipari

Pagatavošana:

Novārīt pastu atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni noliet, atstājot mazliet mērcei. Sviestu izkausēt pannā, pieliet saldo krējumu un karsēt uz vidēji lielas uguns apmēram 2 minūtes. Pievienot sieru un maisīt, kamēr siers izkūst. Pievienot pastu ar visu šķidrumu, rīvētu muskatriekstu un intensīvi apmaisīt, lai mērce vienmērīgi noklāj pastu. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Cīsiņiem novilkt aizsargplēvi un vienu cīsiņa galu līdz pusei krusteniski iegriezt. Cisiņus cept pannā ik pa brīdim apgrozot, cepšanas laikā "kājiņas" atvērsies. Pastu kārto šķīvī un pa virsu izliek astoņkājīšus.