Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Liellopu gaļas karpačo ar kaperiem

Pagatavošanas laiks: apm. 20 minūtes + 1 stunda ledusskapī
Daudzums: 4-6 personām

Sastāvdaļas:

300g liellopu gaļas (langets vai fileja)

100g marinēti gurķīši

100g kaperi

3 ēd.k. olīveļļas

1 olas dzeltenums

1 tējk. sinepes

1/2 citrona sula

zaļie loki

dedzinošais garšvielu maisījums "Ragāres"

Pēc garšas - sāls, pipari

Pagatavošana:

Liellopa gaļu ietīt pārtikas plēvē un ielikt saldētavā uz 1 stundu. Izņemt no saldētavas un ar asu nazi sagriezt gaļu pēc iespējas plānākās šķēlēs. Gaļu sakārtot porcijas šķīvjos. Marinētus gurķus sagriezt mazos kubiņos. Lokus smalki sagriezt. Olas dzeltenumu, sinepes, citrona sulu, eļļu samaisīt ar putojamo slotiņu. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Gaļu pārliet ar mērci, pārkaisīt ar marinētiem gurķīšiem, zaļiem lokiem un dedzinošo garšvielu maisījumu. Izdekorēt ar kaperiem.
Pasniedz ar grauzdētu maizi.