Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
JAUNUMI
Jaunumi un gardās receptes no "Kurzemes Gaļsaimnieks"!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Liellopu gaļa meksikāņu gaumē

Pagatavošanas laiks: 45 minūtes + 4 stundas marinēšanai
Daudzums: 3-4 personām

Sastāvdaļas:

500-600g liellopa gaļas
1/3 gl. čili piparu
1/3 gl. kūpinātas paprikas
3 ēd.k. oregano
3 ēd.k. sinepju pulveris
3 ēd.k. koriandrs
2 laimu rīvēta miziņa
sāls, pipari

Pagatavošana:
Visas garšvielas saberzt pulverī un ierīvēt ar šo maisījumu gaļu no visām pusēm. Gaļu apsegt ar pārtikas plēvi un novietot ledusskapī marinēties uz 4 stundām. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept gaļas gabalu 10 minūtes no katras puses. Ja gaļas gabals ir plāns, tad ietīt follijā un ļaut minūtes 15 "nogatavināties". Ja gaļas gabals ir pabiezs, tad uz 20-25 minūtēm novietot uzkarsētā līdz 180 grādiem cepeškrāsnī.