Pagatavošanas laiks: 45 minūtes + 4 stundas marinēšanai
Daudzums: 3-4 personām
Sastāvdaļas:
500-600g liellopa gaļas
1/3 gl. čili piparu
1/3 gl. kūpinātas paprikas
3 ēd.k. oregano
3 ēd.k. sinepju pulveris
3 ēd.k. koriandrs
2 laimu rīvēta miziņa
sāls, pipari
Pagatavošana:
Visas garšvielas saberzt pulverī un ierīvēt ar šo maisījumu gaļu no visām pusēm. Gaļu apsegt ar pārtikas plēvi un novietot ledusskapī marinēties uz 4 stundām. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept gaļas gabalu 10 minūtes no katras puses. Ja gaļas gabals ir plāns, tad ietīt follijā un ļaut minūtes 15 "nogatavināties". Ja gaļas gabals ir pabiezs, tad uz 20-25 minūtēm novietot uzkarsētā līdz 180 grādiem cepeškrāsnī.