Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Kuskusa salāti ar cūkgaļu grieķu gaumē

Pagatavošanas laiks: 25 minūtes
Daudzums: 3-4 personām


Sastāvdaļas:

400g cūkgaļas karbonāde

250g kuskuss

200g saldēti zaļie zirnīši ar burkāniem (atlaidināt)

250g turku/grieķu jogurts

100g siers Feta

sauja olīvas bez kauliņiem

2 svaigi gurķi

dilles

1 tējk. kaltēts oregano

1 ēd.k. citrona sula

olīveļļa

Pēc garšas - sāls, pipari


Pagatavošana:

Kuskusu pagatavot atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Gaļu sagreizt šķēlēs un iemarinēt ar smalki sakapātu ķiploku, oregano un svaigi maltiem pipariem. Pannā uzkarsēt eļļu un cept apmēram 15 minūtes, līdz gaļa gatava. Gaļu pārlikt uz dēlīša un sagriezt škēlēs. Pagatavot mērci. Gurķus sarīvēt uz dārzeņu rīves un sajaukt ar jogurtu, citrona sulu un smalki sakapātām dillēm. Pēc garšas pievienot sāli. Kuskusu pārlikt servējamā traukā, pievienot zirnīšus ar burkāniem, sasmalcinātas dilles, samaisīt. Pa virsu kārto gaļu, olīvas un sieru. Pasniedz ar mērci.