Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Kurzemes burgers

Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Daudzums: 2 personām

Sastāvdaļas:

200g salami "Melnais Barons"

2 burgeru maizītes

200g siers šķēlēs (piemēram Edam vai Holandes)

1 liels tomāts

1 sarkans sīpols

2 ēd.k. laba majonēze

2 ēd.k. tomātu pasta

1 tējk. adžika

salātlapas

Pēc garšas - sāls

Pagatavošana:

Salami desu sagriezt apmēram 0,5 cm biezās šķēlēs un apcept pannā, līdz desa kļūst brūna un kraukšķīga. Tomātu un sīpolu sagriezt ripiņās. Pastu sajaukt ar adžiku, pievienot pēc garšas sāli. Burgeru maizītes sagriezt uz pusēm un apgrauzdēt uz grila pannas. Apakšējo maizes daļu apsmērēt ar pagatavoto tomātu mērci. Pa virsu kārto salātlapas, tomātu šķēles un sīpolu ripas. Tad kārto apceptu desu pamīšus ar siera šķēlēm. Augšējo maizītes daļu apsmērēt ar majonēzi un apsegt burgeri. Pasniedz ar frī kartupeļiem un tomātu mērci.