Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
JAUNUMI
Jaunumi un gardās receptes no "Kurzemes Gaļsaimnieks"!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Krēmīgā pasta ar asinsdesu

Pagatavošanas laiks: zem 30 minūtēm
Daudzums: 2 personām

Sastāvdaļas:

250g asinsdesa
150g pasta
100ml saldais krējums
125g mocarellas siers
1 sīpols
pētersīļi
eļļa
kaltēts timiāns
kaltēts oregano
sāls, pipari

Pagatavošana:
Sīpolu notīrīt un sagriezt ripiņās. Asinsdesas sagriezt šķēlēs. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus, 1-2 min. Pievienot asinsdesas un cept, līdz tās kļūst tumšas un kraukšķīgas. Makaronus novārīt sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni noliet. Katlā ar biezu apakšu ieliet saldo krējumu un uzkarsēt. Sieru sadalīt ar rokām mazākos gabalos un pievienot saldajam krējumam. Pievienot sausās garšvielas, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Visu laiku maisot izkausēt sieru. Kad masa kļūst viendabīga, pievienot makaronus, apmaisīt un uguni izslēgt. Makaronus sakārtot šķīvjos, pa virsu uzlikt asinsdesu un pārkaisīt ar smalcinātiem zaļumiem.