Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Krēmīgā pasta ar asinsdesu

Pagatavošanas laiks: līdz 30 minūtēm
Daudzums: 2 personām

Sastāvdaļas:

250g asinsdesa

150g pasta

100ml saldais krējums

125g mocarellas siers

1 sīpols

pētersīļi

eļļa

kaltēts timiāns

kaltēts oregano

Pēc garšas - sāls, pipari

Pagatavošana:

Sīpolu notīrīt un sagriezt ripiņās. Asinsdesas sagriezt šķēlēs. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus, 1-2 min. Pievienot asinsdesas un cept, līdz tās kļūst tumšas un kraukšķīgas. Makaronus novārīt sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni noliet. Katlā ar biezu apakšu ieliet saldo krējumu un uzkarsēt. Sieru sadalīt ar rokām mazākos gabalos un pievienot saldajam krējumam. Pievienot sausās garšvielas, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Visu laiku maisot izkausēt sieru. Kad masa kļūst viendabīga, pievienot makaronus, apmaisīt un uguni izslēgt. Makaronus sakārtot šķīvjos, pa virsu uzlikt asinsdesu un pārkaisīt ar smalcinātiem zaļumiem.