Pagatavošanas laiks: apmēram 1,5 stunda
Daudzums: 4-6 personām
Sastāvdaļas:
500g cūkgaļas
300g Lauku desiņas "Saimnieka labumi"
400g sasmalcināti konservēti tomāti
100ml sarkanvīna
2 gb. paprikas
2 burkāni
1 sīpols
1-2 čili pipari
3-4 ķiploku daiviņas
olīveļļa
sāls, pipari
Pagatavošana:
Gaļu sagriezt kubiņos. Sīpolus un burkānus smalkos kubiņos. Papriku sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt strēmelītēs. Čili piparus sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos. Katlā ar biezu apakšu ieliet olīveļļu un apcept tajā sīpolus, burkānus un gaļu. Pievienot papriku, čili piparus un apcept visu kopā. Pieliet vīnu, ūdeni (tik, lai nosedz visu) un sautēt līdz gaļa kļūst mīksta. Pannā uzkarsēt mazliet eļļas un apcept tajā sagrieztas desiņas. Pievienot konservētus tomātus un sautēt apmēram 10 minūtes. Pievienot zupai, ļaut uzvārīties, pievienot pēc garšas sāli un piparus, smalki sakapātus ķiplokus, apsegt ar vāku un uguni izslēgt. Atstāt uz 10 minūtēm ievilkties.