Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
JAUNUMI
Jaunumi un gardās receptes no "Kurzemes Gaļsaimnieks"!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Knakšķu zupa

Pagatavošanas laiks: apmēram 1,5 stunda
Daudzums: 4-6 personām

Sastāvdaļas:
500g cūkgaļas
300g pusžāvētas desiņas "Knakšķi"
400g sasmalcināti konservēti tomāti
100ml sarkanvīna
2 gb. paprikas
2 burkāni
1 sīpols
1-2 čili pipari
3-4 ķiploku daiviņas
olīveļļa
sāls, pipari

Pagatavošana:
Gaļu sagriezt kubiņos. Sīpolus un burkānus smalkos kubiņos. Papriku sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt strēmelītēs. Čili piparus sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos. Katlā ar biezu apakšu ieliet olīveļļu un apcept tajā sīpolus, burkānus un gaļu. Pievienot papriku, čili piparus un apcept visu kopā. Pieliet vīnu, ūdeni (tik, lai nosedz visu) un sautēt līdz gaļa kļūst mīksta. Pannā uzkarsēt mazliet eļļas un apcept tajā sagrieztas desiņas. Pievienot konservētus tomātus un sautēt apmēram 10 minūtes. Pievienot zupai, ļaut uzvārīties, pievienot pēc garšas sāli un piparus, smalki sakapātus ķiplokus, apsegt ar vāku un uguni izslēgt. Atstāt uz 10 minūtēm ievilkties.