Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Kartupeļu biezzupa ar desas grauzdiņiem

Pagatavošanas laiks: 45 minūtes
Daudzums: 4-6 personām

Sastāvdaļas:

1/2 Mājas desu "Melnais Barons"

1kg kartupeļu

2 burkāni

1/2 selerijas sakni

1/2 fenhelis

1 sīpols

2 ēd.k. olīveļļas

1,5l dārzeņu vai vistas buljonu

zaļumi pasniegšanai

Pēc garšas - sāls

Pagatavošana:

Sīpolu nomizo un smalki sakapā. Fenheļa sakni sagriež smalkāk. Burkānus, katupeļus un selerijas sakni sagriež kubiņos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, burkānus, selerijas un fenheli. Pievieno kartupeļus un cep vēl pāris minūtes. Pielej buljonu, pievieno pēc garšas sāli un vāra līdz dārzeņi ir mīksti, apmēram 30 minūtes. Mazliet atdzesē un sablendē. Pirms pasniegšanas vēlreiz uzkarsē. Desu sagriež mazos kubiņos un apcep, līdz desas gabaliņi kļūst kraukšķīgi.
Zupu pasniedz siltu pārkaisot ar zaļumiem un desas "grauzdiņiem".