Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Karbonāde siera-krekeru panējumā

Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Daudzums: 2 personām

Sastāvdaļas:

500g cūkgaļas karbonādes bez speķa un ribas

25g krekeru

25g rīvēta Parmezāna

1 ola

1 ēd.k. iecienītās garšvielas

eļļa

Pēc garšas - sāls, pipari


Pagatavošana:

Gaļu sagriezt porcijas šķēlēs un kārtīgi izklapēt. Krekerus sasmalcināt (blenderī), pievienot sieru un garšvielas un samaisīt. Olu sakult ar dakšu atsevišķā bļodā. Gaļas gabalus vispirms iemērkt olā, tad krekeros ar sieru. Cept kārtīgi sakarsētā eļļā 4-5 minūtes no katras puses. Pasniedz ar dārzeņu salātiem un kartupeļiem.