Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Karaliskie kāpostu tīteņi

Pagatavošanas laiks: vairāk kā 1h
Daudzums: 3 personām

Sastāvdaļas:

700g cūkgaļas kakla karbonāde (vai jau samalta)

9 savojas kāpostu lapas

400g smalcināti tomāti savā sulā

2 ķiploka daiviņas

1 tējk. granulēta paprika

1 tējk. klatēti zaļumi

Pēc garšas - sāls, pipari


Pagatavošana:

Kāpostu lapas novārīt sālsūdenī, apmēram 15 minūtes, ūdeni noliet, lapas atsdzesēt. Kakla karbonādi sasmalcināt, pievienot garšvielas un kārtīgi samaisīt. Kāpostu lapas izklāt uz darba virsmas, izgriezt cieto kātu un ietīt tajā malto gaļu (apmēram 1 ēd.k.). Kāpostu tīteņus pārlikt katlā. Tomātus sajaukt ar svaigi maltiem pipariem, sāli un pārliet tītēņiem. Uz nelielas uguns sautēt 40 minūtes. Klāt tīteņiem var pasniegt krējumu vai vārītus jaunos kartupeļus.