Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Cūkgaļas sautējums ar plūmēm un vīnu

Pagatavošanas laiks: 1 stunda 45 minūtes
Daudzums: 4 personām

Sastāvdaļas:

500g cūkgaļas lāpstiņas

125g žāvētas plūmes

125g šampinjonu

400g konservētus tomātus

1gl. sarkanvīna

2 burkāni

3 ēd.k. miltu

eļļa

sāls, pipari

Pagatavošana:

Žāvētas plūmes pārliet ar ūdeni un atstāt apmēram uz 30 minūtēm. Ūdeni noliet. Gaļu sagriezt vienādos kubiņos. Burkānu notīrīt un sagriezt palielās šķēlēs. Miltus sajaukt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un šajā maisījumā apviļāt gaļas gabaliņus. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept gaļu no visām pusēm. Katlā ar biezu apakšu salikt slāņos gaļu, plūmes, burkānus. Atlikušos miltus sajaukt ar vīnu un pārliet gaļai un dārzeņiem. Apsegt ar vāku un sautēt uz mērenas uguns apmēram 1 stundu. Pievienot sagrieztas sēnes, sasmalcinātus tomātus, apmaisīt un sautēt vēl 20-25 minūtes. Ja ir nepieciešamība, tad sautēšanas laikā pievienot ūdeni.
Gaļu pasniedz ar kartupeļu biezputru.