Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Cūkgaļas šašlika sautējums ar jauniem dārzeņiem

Pagatavošanas laiks: 50 minūtes
Daudzums: 4-6 personām

Sastāvdaļas:

800g spainīša Tradicionāla šašlika "Jūsu grilam"

700ml vistas buljona

1 sīpols

3 ķiploka daiviņas

700g jauno kartupeļu

250g jauno burkānu

200g nolobīto zaļo zirnīšu

sviests

pētersīļi

Pēc garšas - sāls, pipari


Pagatavošana:

Šašliku sagriezt mazākos gabalos, ja gaļas gabali ir pārāk lieli. Sīpolu un 2 ķiploku daiviņas nomizot un sasmalcināt. Burkānus un kartupeļus nomazgāt. Burkānus sagriezt pabiezās šķēlēs. Katlā ar biezu apakšu izkausēt sviestu un ātri apcept šašliku. Ar šumkaroti gaļu izņemt un tur pat apcept sīpolus un ķiplokus. Pievienot burkānus un apcept arī tos. Pievienot buljonu, gaļu un kartupeļus, apsegt ar vāku un uz nelielas uguns sautēt apmēram 30 minūtes. Pašās beigās pievienot zaļos zirnīšus un pēc pāris minūtēm uguni izslēgt. Pievienot sasmalcinātus pētersīļus un atlikušo ķiploka daiviņu, apsegt ar vāku un uz 10 minūtēm atstāt ievilkties.