Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Cūkgaļas karbonādes ar seleriju salātiem

Pagatavošanas laiks: 1h

Daudzums: 4 personām


Sastāvdaļas:

4 šķēles cūkgaļas kakla karbonādes

2 olas

200g rīvmaize

eļļa cepšanai

Salātiem:

1 selerijas sakne (apmēram 500g)

100g skābais krējums

2 ēd.k. Franču sinepes

pētersīļi

sāls, pipari

Mērcei:

100g laba majonēze (Helmans, Provansas u.c.)

4 anšovu filejas

1 ķiploka daiviņa

Pagatavošana:

Pagatavot salātus. Selerijas sakni notīrīt un sagriezt tievās garās strēmelītēs. Selerijas pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un saspaidīt ar rokām vai ar kartupeļu stampu. Krējumu sajaukt ar sinepēm un sasmalcinātiem pētersīļiem. Mērci pievienot selerijām, apmaisīt un novietot ledusskapī līdz pasniegšanai.
Pagatavot karbonādes. Gaļas gabalus izdauzīt ar gaļas āmuru. Vienā bļodā ar dakšu uzkult olas, otrā bļodā iebērt rīvmaizi. Karbonādes apvīstīt vispirms olā, tad rīvmaizē un izcept uzkarsētā eļļā līdz gatavībai.
Pagatavot mērci. Anšovus un ķiplokus saberzt piestā vai ļoti smalki sakapāt ar nazi, pievienot majonēzei un samaisīt.
Karbonādes pasniedz ar mērci un selerijas salātiem.