Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Cūkgaļas karbonādes ar čili mērci un valriekstiem

Pagatavošanas laiks: 1 stunda + laiks atdzišanai
Daudzums: 6 personām

Sastāvdaļas:

700g cūkgaļas karbonādes

4 lielas paprikas

400g sasmalcinātu tomātu savā sulā

150g valriekstu

1 ķiploka galviņa

20g pētersīļu

2 ēd.k. mārrutki

3-4 ēd.k. olīveļļas

1gb. čili pipara

1 ēd.k. kūpinātas paprikas

1 tējk. garšvielas Hmeli-suneli

Pēc garšas - sāls, pipari

Pagatavošana:

Papriku nomazgāt, sagriezt uz pusēm, izņemt sēklas un sagriezt kubiņos. Pētersīļus noskalot un smalki sakapāt. Čili piparu sagriezt ripiņās. Riekstus apgrauzdēt sausā pannā un sasmalcināt. Ja ir blenders, tad to visu kopā var sasmalcināt blenderī. Vēl talkā var nākt gaļas maļamā mašīna. Pārlikt visu katlā, pievienot konservētus tomātus ar sulu un uz mazas uguns sautēt apm. 1 stundu. Kūpinātu papriku un hmeli-suneli uzkarsēt sausā pannā un pievienot katla saturam. Sasmalcināt ķiplokus un kopā ar mārrutkiem pievienot katla saturam pašās beigās. Pievienot pēc garšas sāli. Kārtīgi apmaisīt un atdzesēt. Gaļu sagriezt porcijas gabalos un kārtīgi izklapēt. Pannā uzkarsēt eļļu un izcept gaļu no abām pusēm līdz gaļa gatava. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
Karbonādes pasniedz siltas pārlejot ar čili mērci.