Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Cūkgaļas karbonāde ābolu mērcē

Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Daudzums: 4 personām

Sastāvdaļas:

4 gab. cūkgaļas karbonāde
1 sīpols
1 skābs ābols
150ml ābolu sula (vēlams svaigi spiesta)
rozmarīns
2 tējk. milti
olīveļļa
sāls, pipari


Pagatavošana:
Sīpolu sagriezt ripiņās. Āboliem izgriezt serdes un sagriezt tos daiviņās. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept ābolu daiviņas. Noņemt tās no pannas un pārlikt uz šķīvja. Tajā pašā pannā apcept sīpolus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot ābolu sulu sajauktu ar miltiem un uz lēnas uguns sautēt apmēram 1 minūti, kamēr mērce sabiezē. Pievienot ābolu daiviņas, visu apmaisīt un uguni izslēgt.
Gaļu kārtīgi izklapēt. Pannā uzkarsēt eļļu ar rozmarīnu un izcept karbonādes. Pārkaisīt jau gatavas karbonādes ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
Gaļu pasniedz siltu pārlejot ar ābolu mērci.