Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Cūkgaļas fileja medus glazūrā

Pagatavošanas laiks: 45 minūtes
Daudzums: 4 personām

Sastāvdaļas:

600g cūkgaļas fileja

4 burkāni

200g pērļu sīpoliņi

1/2 citrona sula

2-3 ēd.k. medus

50 ml muskatvīns

olīveļļa

Pēc garšas - sāls, pipari


Pagatavošana:

Gaļu ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem, medu, apslacīt ar olīveļļu. Pārlikt to cepamā formā un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 30 minūtes, ik pa brīdim aplejot ar muskatvīnu. Gaļu izņemt no cepamā traukā, šķidrumu noliet - tas noderēs dārzeņiem. Burkānus notīrīt, sagriezt ripiņās. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept burkānus un pērļu sīpoliņus. Ja nav pērļu sīpoliņu, var izmantot šalotes sīpolus un sagriezt tos daiviņās. Pievienot nolieto no gaļas šķidrumu, svaigi spiestu citrona sulu un minūtes 5 sautēt. Gaļu pārlikt uz servējamā trauka, pārliet ar mērci un dārzeņiem. Pasniedz uzreiz.