Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
JAUNUMI
Jaunumi un gardās receptes no "Kurzemes Gaļsaimnieks"!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Cūkgaļas fileja medus glazūrā

Pagatavošanas laiks: 45 minūtes
Daudzums: 4 personām

Sastāvdaļas:
600g cūkgaļas fileja
4 burkāni
200g pērļu sīpoliņi
1/2 citrona sula
2-3 ēd.k. medus
50 ml muskatvīns
olīveļļa
sāls, pipari


Pagatavošana:
Gaļu ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem, medu, apslacīt ar olīveļļu. Gaļu pārlikt cepamā formā un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 30 minūtes, ik pa brīdim aplejot gaļu ar muskatvīnu. Gaļu izņemt no cepamā traukā, šķidrumu noliet - tas noderēs dārzeņiem. Burkānus notīrīt, sagriezt ripiņās. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept burkānus un pērļu sīpoliņus. Ja nav pērļu sīpoliņu, var izmantot šalotes sīpolus un sagriezt tos daiviņās. Pievienot nolieto no gaļas šķidrumu, svaigi spiestu citrona sulu un minūtes 5 sautēt. Gaļu pārlikt uz servējamā trauka, pārliet ar mērci un dārzeņiem. Pasniedz uzreiz.