Cūkgaļas fileja ar bekonu un sieru

Cūkgaļas fileja ar bekonu un sieru

Pagatavošanas laiks: 30 min
Daudzums: 4 personām

 

Sastāvdaļas:

  • 1 gb. cūkgaļas fileja (apmēram 600g)
  • 100g siers Dor Blue
  • 100g bekons
  • 1 ēd.k. sviests
  • Pēc garšas - sāls, pipari

Pagatavošana:

  1. Sieru sadrupināt mazākos gabaliņos.
  2. Bekonu sagriezt kubiņos.
  3. Cūkgaļas fileju ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
  4. Uzkarsēt sausu pannu un tajā apgrauzdēt bekonu, 10 minūtes. Pārlikt uz papīra dvielīša.
  5. Tajā pašā pannā izkausēt sviestu un cept fileju ik pa brīdim apgriežot līdz tā ir gatava.
  6. Cūkgaļas fileju sagriež porcijas gabalos un pasniedz pārkaisot ar bekonu un sieru.
  7. Klāt var pasniegt frī kartupeļus.