Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Cūkgaļas fileja ar bekonu un sieru

Pagatavošanas laiks: 30 min

Daudzums: 4 personām

Sastāvdaļas:

1 gb. cūkgaļas fileja (apmēram 600g)

100g siers Dor Blue

100g bekons

1 ēd.k. sviests

Pēc garšas - sāls, pipari

Pagatavošana:

Sieru sadrupināt mazākos gabaliņos. Bekonu sagriezt kubiņos. Cūkgaļas fileju ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Uzkarsēt sausu pannu un tajā apgrauzdēt bekonu, 10 minūtes. Bekonu pārlikt uz papīra dvielīša. Tajā pašā pannā izkausēt sviestu un cept fileju ik pa brīdim apgriežot līdz tā ir gatava. Cūkgaļas fileju sagriež porcijas gabalos un pasniedz pārkaisot ar bekonu un sieru. Klāt var pasniegt frī kartupeļus.