Cepta cūkgaļa ar sojas mērci un laima sulu

Cepta cūkgaļa ar sojas mērci un laima sulu

Pagatavošanas laiks: līdz 20 minūtēm
Daudzums: 2 personām

 

Sastāvdaļas:

  • 500g cūkgaļas filejas
  • 2 vidēji lieli sīpoli
  • 1 čili pipari
  • 2 ēd.k. cukurs
  • 2 ēd.k. sojas mērce
  • 1/2 laims
  • 2 ēd.k. augu eļļa
  • Pēc garšas - sāls

Pagatavošana:

  1. Cūkgaļu sagriezt plānās strēmelītēs.
  2. Sīpolus un čili piparu sagriezt ripiņās. Ja vēlaties ēdienu mazāk asu, tad izņemiet piparam sēklas.
  3. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus līdz tie kļūst zeltaini.
  4. Pievienot čili piparus, gaļu un cept vēl 4-5 minūtes.
  5. Samazināt uguni, pievienot sojas mērci, cukuru, sāli un svaigi spiestu laima sulu. Sautēt vēl 5 min.
  6. Pasniedz ar rīsiem.