Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Cepta cūkgaļa ar sojas mērci un laima sulu

Pagatavošanas laiks: līdz 20 minūtēm
Daudzums: 2 personām

Sastāvdaļas:

500g cūkgaļas filejas

2 vidēji lieli sīpoli

1 čili piparu

2 ēd.k. cukura

2 ēd.k. sojas mērces

1/2 laima

2 ēd.k. augu eļļas

Pēc garšas - sāls


Pagatavošana:

Cūkgaļu sagriezt plānās strēmelītēs. Sīpolus sagriezt ripiņās. Čili piparu sagriezt ripiņās. Ja vēlaties ēdienu mazāk asu, tad izņemiet piparam sēklas. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot čili piparus, gaļu un cept vēl 4-5 minūtes. Samazināt uguni, pievienot sojas mērci, cukuru, sāli un svaigi spiestu laima sulu. Sautēt vēl 5 min. Pasniedz ar rīsiem.