Pagatavošanas laiks: zem 20 minūtēm
Daudzums: 2 personām
Sastāvdaļas:
500g cūkgaļas filejas
2 vidēji lieli sīpoli
1 čili piparu
2 ēd.k. cukura
2 ēd.k. sojas mērces
1/2 laima
2 ēd.k. augu eļļas
sāls
Pagatavošana:
Cūkgaļu sagriezt plānās strēmelītēs. Sīpolus sagriezt ripiņās. Čili piparu sagriezt ripiņās. Ja vēlaties ēdienu mazāk asu, tad izņemiet piparam sēklas. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot čili piparus, gaļu un cept vēl 4-5 minūtes. Samazināt uguni, pievienot sojas mērci, cukuru, sāli un svaigi spiestu laima sulu. Sautēt vēl 5 min. Pasniedz ar rīsiem.