Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
"Hot-dog" ar bekonu un štovētiem kāpostiem

Pagatavošanas laiks: apm. 30 minūtes
Daudzums: 2-4 personām

Sastāvdaļas:

4 hotdoga maizītes

8 cīsiņi "Tradicionālie"

500g štovēti kāposti

4 bekona šķēles

Mērcei:

4 ēd.k. tomātu pastas

3 ēd.k. sojas mērces

1 ēd.k. medus

Pagatavošana:

Tomātu pastu sajaukt ar sojas mērci un medu. Uzkarsēt pannu bez taukvielām un apcept bekonu no abām pusēm. Cepšanas laikā bekonu pārliet ar mērci. Cīsiņus apcept tajā pašā pannā, kur cepts bekons. Hotdoga maizītes iegriezt gareniski un maizītes uzsildīt. Piepildit maizītes ar kāpostiem, pa virsu uzlikt pa vienai bekona šķēlei un cīsiņam. Pasniedz ar mērci, kuru katrs pievieno pēc vēlmes.