Befstroganovs ar sēnēm

Befstroganovs ar sēnēm

Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Daudzums: 4-6 personām

 

Sastāvdaļas:

  • 600g liellopu gaļa
  • 250g sēnes
  • 200g skābs krējums
  • 2 sīpoli
  • 2 ēd.k. sviests
  • 2 ēd.k. tomātu pasta
  • 1 ēd.k. angļu sinepes
  • 1 lauru lapa
  • 3 smaržīgie pipari
  • Pēc garšas - sāls, pipari

Pagatavošana:

  1. Gaļu sagriezt šķēlēs un mazliet izdauzīt ar gaļas āmuru. Tad sagriezt strēmelītēs.
  2. Sīpolu un sēnes sagriezt šķēlītēs.
  3. Pannā izkausēt sviest un apcept tajā gaļu. Kad tā ir gatava, pievienot sēnes un sīpolus un turpināt cepšanu līdz dārzeņi ir gatavi.
  4. Pievienot krējumu, tomātu pastu, sinepes, nedaudz ūdeni, lauru lapu, piparus, sāli un sautēt vēl 5 minūtes.
  5. Befstroganovu var pasniegt ar vārītiem kartupeļiem un marinētiem gurķiem.