Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistiku, kas palīdz mums sniegt jums labāku pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat izslēgt tos pārlūkā, ja vēlaties. Turpinot izmantot vietni nemainot iestatījumus jūs piekrītat to izmantošanai
Īstiem gaļas cienītājiem
Vienmēr jaunas idejas!
Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
INTERESANTI
Jaunumi un gardas receptes!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Baltvīnā gatavināta aukstā gaļa

Pagatavošanas laiks: apm. 1,5 stundas + laiks ledusskapī
Daudzums: 4-6 personām

Sastāvdaļas:

1kg cūkgaļas šķiņķis bez kaula
350ml sausais baltvīns
1 sīpols
2 burkāni
30g sviesta
25g želatīna
2 lauru lapas
6-8 smaržīgie pipari
3 ēd.k. garšaugu maisījums "Ragāres"
sāls, pipari

Pagatavošana:
Burkānus un sīpolu notīrīt, sagriezt mazos kubiņos. Gaļu attīrīt no liekiem taukiem, sagriezt mazākos gabalos. Katlā ar biezu apakšu izkausēt sviestu un apcept gaļu ar burkāniem un sīpoliem. Pievienot lauru lapas, smaržīgos piparus, baltvīnu, garšaugus, apsegt ar vāku un uz mazas uguns vārīt apmēram 1 stundu. Pēc nepieciešamības pieliet ūdeni.
Želatīnu pārliet ar ūdeni un uzbriedināt. Pievienot gaļai un samaisīt, lai izšķīst. Pievienot pēc garšas sāli.
Šķidrumu kopā ar gaļu pārlej vai nu vienā lielā formā, vai nu porcijas trauciņos. Apsedz ar pārtikas plēvi un novieto ledusskapī uz visu nakti.