Pagatavošanas laiks: 15 minūtēs
Daudzums: 6 personām
Sastāvdaļas:
6 šķēles kūpinātas krūtiņas "Melnais Barons"
1,5l tomātu sulas
300g degvīns
1 citrons
2 ēd.k. mārrutku
3 ēd.k. Vorčesteras mērces
Tobasko mērce
6 selerejas kāti
ledus
2 ēd.k. jūras sāls
1 ēd.k. paprikas pulvera
1 tējk. svaigi malto melno piparu
1 tējk. granulētu ķiploku
1/2 tējk. balto piparu
Pagatavošana:
Gaļas šķēles apgrauzdēt uz grila vai sausā pannā, apmēram 4-5 minūtes. Sagatavot sāls maisījumu - jūras sāli, paprikas pulveri, piparus un granulētus ķiplokus sajaukt kopā. Citronu sagriezt uz pusēm, nogriezt šķēlīti, no pārējā izspiest sulu. Sagatavot 6 glāzes - ar citrona šķēlīti ierīvēt malas un glāzes iemērkt sagatavotajā sāls maisījumā. Atlikušo sāli pievienot tomātu sulai un samaisīt. Pievienot Vorčesteras mērci, mārrutkus, citrona sulu, degvīnu. Sagatavotajās glāzēs ielikt ledu, ieliet dzērienu un izdekorēt ar gaļas šķēlīti un selerijas kātu. Pasniedz uzreiz.