Sarežģītība: Viegli
Daudzums: 2-4 personām
Sastāvdaļas:
500g liellopa fileja
3-4 smaržīgo piparu graudiņi
2-3 lauru lapas
2 sīpoli
1 glāze etiķa 9%
laba majonēze
sāls, pipari
Pagatavošana:
Sīpolus sagriezt šķēlītēs, pārlikt traukā un pārliet ar etiķi. Atstāt marinēties uz nakti. Liellopa gaļu pārliet ar ūdeni un uzvārīt. Kad sāk vārīties, nosmelt putas, pievienot smaržīgos piparus un lauru lapas un vārīt līdz gaļa gatava. Galu izņemt, atdzesēt un ar rokām saplūkāt mazākos gabalos. Pievienot marinētus sīpolus (etiķi noliet), majonēzi un pārkaisīt ar svaigi maltiem pipariem un sāli pēc garšas.