Kurzemes gaļsaimnieks
PRODUKCIJA
Plašs sortiments un izcili produkti!...
Kurzemes gaļsaimnieks
JAUNUMI
Jaunumi un gardās receptes no "Kurzemes Gaļsaimnieks"!
Kurzemes gaļsaimnieks
KURZEMES GAĻSAIMNIEKS VEIKALI
Plašāka izvēle, zemākas cenas!
Interesanti
06
JUL
Jauns veikals Rīgā!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Rīgā, A. Deglava ielā 69b "Deglava tirdzniecības kompleksā"!

Lasīt visu rakstu
28
JUN
"Kurzemes Gaļsaimnieks" atbalstīja!

2017. gada 17. Jūnijā Talsu novadā notika tūrisma biedrības Atputasbazes.lv sadarbībā ar Talsu novada pašvaldības atbalstu rīkotais tūrisma rallijs „Ieaud savu stāstu Talsu novadā”. Katra komanda kontrolpunktos veica atraktīvus – jautrus, asprātīgus, darbīgus, izzinošus –  uzdevumus un saņēma punktus. Tāpat saņemt balvas un papildināt punktu krājumu varēja ‘’Kurzemes Gaļsaimnieka’’ Šautriņu mešanas kontrolpunktā. Rallijā piiedalījās arī Kurzemes Gaļsaimieka komandas.

Apsveicam visus dalībniekus un uzvarētājus!

 

Vairāk informācijas un bildes www.turismarallijs.lv

Foto: personīgais arhīvs,  www.turismarallijs.lv, fstudio

Apskatīt visu galeriju
13
JUN
Jūsu grilam!

Gatavojamies piknikam kopā ar Kurzemes Gaļsaimnieks!

Apskatīt visu galeriju
13
JUN
"Kurzemes Gaļsaimnieks" veikali Daugavpilī

DauTKom TV sižets par "Kurzemes Gaļsaimnieks" veikaliem Daugavpilī.

Apskatīt visu galeriju
07
JUN
Jauns veikals Rīgā!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Rīgā, Mazā Nometņu ielā 27, T/n "Mellene"!

Lasīt visu rakstu
31
MAY
Jauns veikals Bauskā!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Bauskā, Dārza ielā 16a!

Lasīt visu rakstu
17
MAY
Jauns veikals Daugavpilī!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Daugavpilī, Raipoles ielā 11, T/c "Aveņu centrs"!

Lasīt visu rakstu
12
MAY
Maxima degustācija - Svaigs. Labs. Latvijas!

Sestdien, 6. maijā, pie Maximas XXX veikala K.Ulmaņa gatvē 88a notika degustācija “Svaigs. Labs. Latvijas!”, kurā piedalījāmies arī mēs!

 

*Dažas bildes no https://www.facebook.com/MaximaLV

Apskatīt visu galeriju
26
APR
Jauns veikals Rīgā!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Rīgā, Dombrovska ielā 26, T/c "Arcada"!

Lasīt visu rakstu
10
APR
Jauni veikali Valkā un Rīgā!

Esiet laipni gaidīti uz jaunu veikalu atvēršanu Valkā, Raiņa ielā 12 un Rīgā, Valdeķu  ielā 62a!

Lasīt visu rakstu
20
MAR
Jauns veikals Valkā!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Valkā, Ausekļa ielā 54 T/c Walk!

Lasīt visu rakstu
08
MAR
SIA "Kurzemes Gaļsaimnieks" modernizācijas atbalsta projekts
17
FEB
Jauns veikals Rēzeknē!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 103!

Lasīt visu rakstu
10
FEB
Jauns veikals Alūksnē!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Alūksnē, Helēnas ielā 24, t/c Mego!

Lasīt visu rakstu
09
JAN
Gardēžu plovs ar cūkgaļu

Rīsus kārtīgi noskalot un iemērkt siltā ūdenī. Gaļu sagriezt palielos kubiņos. Burkānus nomizot un sagriezt salmiņos, sīpolus - kubiņos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu, pievienot gaļu un apcept to.


Lasīt visu recepti
19
DEC
Jauni veikali Krāslavā un Gulbenē!

Esiet laipni gaidīti uz veikalu atvēršanu Krāslavā, Rīgas ielā 61 un Gulbenē, Rīgas ielā 36!

Lasīt visu rakstu
13
DEC
Jauns veikals Rīgā!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Rīgā, Kurzemes prospektā 132!

Lasīt visu rakstu
20
NOV
Jauns veikals Rīgā!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Rīgā, Lidoņu ielā 27!

Lasīt visu rakstu
16
NOV
Gliemezīši

Vienu cīsiņu sagriež pa diagonāli uz pusēm - tas būs pats ķermenis. Gatavojam gliemežvāku - vienu cīsiņu sagriež gareniski uz pusēm un iegriež visā garumā strīpās.


Lasīt visu recepti
14
NOV
Maxima Latvijas labumu degustācija

Sestdien, 5. novembrī, pie Maximas XXX veikala K.Ulmaņa gatvē 88a notika Latvijas labumu degustācija, kurā piedalījāmies arī mēs!

Apskatīt visu galeriju
09
NOV
Jauns veikals Līvānos!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Līvānos, Rīgas ielā 56!

Lasīt visu rakstu
04
NOV
Pīrādziņi ar sinepēm un gaļu

Gaļu sagriezt kubiņos un sasmalcināt blenderī. Pievienot smalki sakapātus sīpolus un garšvielas. Olu atsevišķā bļodiņā uzputot ar dakšu, pievienojot sāli.


Lasīt visu recepti
03
NOV
Jauns veikals Salaspilī!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Salaspilī, Skolas ielā 9!

Lasīt visu rakstu
26
OCT
Jauns veikals Jelgavā!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Jelgavā, Driksas ielā 4, T/c "Pilsētas Pasāža"!

Lasīt visu rakstu
25
OCT
Jauns veikals Rīgā!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Rīgā, Nīcgales ielā 2, T/c "Minska"!

Lasīt visu rakstu
21
OCT
Izstāde "Riga Food 2016"

No 7. līdz 9. septembrim Ķīpsalas izstāžu hallē norisinājās pārtikas nozares izstāde "Riga Food 2016", kurā piedalījās arī Kurzemes Gaļsaimnieks.

Apskatīt visu galeriju
11
OCT
Jauns veikals Jēkabpilī!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Jēkabpilī, Nākotnes ielā 2, T/c "Aura"!

Lasīt visu rakstu
05
OCT
Jauns veikals Jēkabpilī!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Jēkabpilī, Rīgas ielā 130!

Lasīt visu rakstu
29
SEP
Tom Jam zupa ar cūkgaļu

Burkānu un papriku sagriezt plānās strēmelītēs. 500ml ūdens sajaukt ar Tom Jam pastu un uzkarsēt vok-pannā


Lasīt visu recepti
13
SEP
Jauns veikals Aizkrauklē!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 5!

Lasīt visu rakstu
30
AUG
Pastrama

Katlā ieliet ūdeni, pievienot visas marinādes sastāvdaļas, uzvārīt un atdzesēt. Ar šo marinādi pārliet gaļu un novietot ledusskapī marinēties uz 48 stundām. Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 60 grādiem.


Lasīt visu recepti
15
AUG
Tomātu zupa ar kūpinātām ribiņām

Katlā ielikt ribas, pārliet ar 3 l ūdens un izvārīt buljonu. Ribiņas izņemt no buljona un atdalīt gaļu no kauliem. Gaļu ielikt atpakaļ katlā. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sasmalcinātus sīpolus, ķiplokus un čili piparus.


Lasīt visu recepti
02
AUG
"Kurzemes Gaļsaimnieks" atbalstīja!

Sestdien, 16. Jūlijā Alūksnes pusē notika tūrisma biedrības Atputasbazes.lv  sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību rīkotais tūrisma rallijs ‘’Alūksnes piedzīvojums’’. Tajā piedalījās 189 ekipāžas ar 689 dalībniekiem no visas Latvijas, tajā skaitā 94 bērni līdz 12 gadiem. Šoreiz bija arī pārstāvji no Lietuvas un Igaunijas. Dalībnieki apciemoja Jaunlaiceni, Veclaiceni, Ilzeni, Pededzi, Beju, Jaunannu un vēl citas vietas, kopumā apmeklējot 34 interesantus objektus. 25 no tiem bija kontrolpunkti, kuros katrai komandai bija jāveic kāds atraktīvs, radošs vai izzinošs uzdevums. Tāpat punktu krājumu varēja papildināt ‘’Kurzemes Gaļsaimnieka’’ degustācijā un piedalīties Latvijas Naftas loterijā.

Apsveicam visus dalībniekus un uzvarētājus!

 

Vairāk informācijas un bildes Atputasbazes.lv

Apskatīt visu galeriju
01
AUG
Cūkgaļas fileja medus glazūrā

Gaļu ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem, medu, apslacīt ar olīveļļu. Gaļu pārlikt cepamā formā un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 30 minūtes, ik pa brīdim aplejot gaļu ar muskatvīnu.


Lasīt visu recepti
08
JUL
Ceptas sēnes ar baklažāniem, šķiņķi un krējumu

Sēnes notīrīt un sagriezt smalkāk. Baklažāniem nogriezt mizu un sagriezt mazos kubiņos. Gaļu sagriezt tāpat kā baklažānus. Sīpolu un ķiplokus sasmalcināt. Dilles smalki sakapāt.


Lasīt visu recepti
07
JUL
SIA "Kurzemes Gaļsaimnieks" modernizācijas atbalsta projekts
06
JUL
Jauns veikals Siguldā!

Gaidīsim Jūs uz veikala atvēršanu Siguldā, Raiņa ielā 1!

Lasīt visu rakstu
30
JUN
Salāti ar kūpinātu šķiņķi Cēzara gaumē

Salātlapas noskalot, lielākas saplūkāt ar rokām, pārlikt salātu bļodā. Mērcei - krējumu sajaukt ar sinepēm, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.


Lasīt visu recepti
22
JUN
"Kurzemes Gaļsaimnieks" jūnija raidījumā "Košākai dzīvei" LNT

LNT raidījums "Košākai dzīvei" kopā ar "Kurzemes Gaļsaimnieks" 19.06.2016

Apskatīt visu galeriju
14
JUN
"Kurzemes Gaļsaimnieks" Daugavpilī 2

DauTKom TV sižets par "Kurzemes Gaļsaimnieks".

Apskatīt visu galeriju
06
JUN
Kurzemes burgers

Salami desu sagriezt apmēram 0,5 cm biezās šķēlēs un apcept pannā, līdz desa kļūst brūna un kraukšķīga. Tomātu un sīpolu sagriezt ripiņās. Pastu sajaukt ar adžiku, pievienot pēc garšas sāli.


Lasīt visu recepti
31
MAY
Jauns veikals Daugavpilī!

Gaidīsim Jūs uz veikala atvēršanu Daugavpilī, Strādnieku ielā 88a!

Lasīt visu rakstu
31
MAY
Uzņēmēju dienas Kurzemē 2016

27. un 28. maijā "Kurzemes Gaļsaimnieks" piedalījās "Uzņēmēju dienās Kurzemē 2016", kas norisinājās Liepājas Olimpiskajā centrā.

 

Foto (1-4,7): Aldis Petrevics

Apskatīt visu galeriju
31
MAY
Liepājas nakts futbola turnīrs uzņēmumiem 2016

28. maijā Liepājā norisinājās Liepājas nakts futbola turnīrs uzņēmumiem 2016, kurā piedalījās arī "Kurzemes Gaļsaimnieks"!

 

Foto: Ģirts Gertsons

Apskatīt visu galeriju
26
MAY
Jauns veikals Jelgavā!

Gaidīsim Jūs uz veikala atvēršanu Jelgavā, Lielā ielā 5!

Lasīt visu rakstu
19
MAY
Vorčesteras steiks

Piparus, koriandra sēklas un lauru lapas apcept sausā pannā 2-3 minūtes. Saberzt piestā. Bļodā ieliet sarkanvīna etiķi, Balzamiko etiķi, Vorčesteras mērci, pievienot sagrieztu smalkāk ķiploku, rozmarīna zariņus, sasmalcinātas garšvielas, samaisīt.


Lasīt visu recepti
12
MAY
Krāsainā gaļas rulete

Gaļu nomazgāt, nosusināt un nolikt uz darba virsmas. Ar asu nazi iegriezt gaļu gareniski pa vidu, nesagriežot līdz galam apmēram 2 cm. Tad iegriezt šķērsām abas daļas, arī nesagriežot līdz galam apmēram 2 cm.


Lasīt visu recepti
05
MAY
Skābētu kāpostu salāti ar kūpinātu gaļu

Sīpolu un kūpinātu gaļu sagriezt kubiņos. Gaļu apcept sausā pannā, ja gaļai ir tauku slānis. Ja tauku slāņa nav, pieliet mazliet eļļas. Pievienot sīpolus un cept visu kopā līdz sīpoli kļūst zeltaini.


Lasīt visu recepti
20
APR
"Kurzemes Gaļsaimnieks" raidījumā "Košākai dzīvei" LNT

LNT raidījums "Košākai dzīvei" kopā ar "Kurzemes Gaļsaimnieks" 27.03.2016

Apskatīt visu galeriju
19
APR
Pikantās nūdeles ar cūkgaļas fileju

Nūdeles novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Gaļu sagriezt strēmelītēs. Pannā uzkarsēt eļļu un uz straujas uguns apcept gaļu.


Lasīt visu recepti
12
APR
Cūkgaļas fileja ar bekonu un sieru

Sieru sadrupināt mazākos gabaliņos. Bekonu sagriezt kubiņos. Cūkgaļas fileju ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Uzkarsēt sausu pannu un tajā apgrauzdēt bekonu, 10 minūtes.


Lasīt visu recepti
05
APR
Lēcu salāti

Marinētus gurķus un šķiņķi sagriezt kubiņos.


Lasīt visu recepti
31
MAR
"Kurzemes Gaļsaimnieks" Daugavpilī
22
MAR
"Kurzemes Gaļsaimnieks" firmas veikali

SIA "Kurzemes Gaļsaimnieks" turpina strauji attīstīt firmas veikalu tīklu visā Latvijā.

Apskatīt visu galeriju
22
MAR
Cūkgaļas karbonādes ar seleriju salātiem

Pagatavot salātus. Selerijas sakni notīrīt un sagriezt tievās garās strēmelītēs. Selerijas pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un saspaidīt ar rokām vai ar kartupeļu stampu. Krējumu sajaukt ar sinepēm un sasmalcinātiem pētersīļiem.


Lasīt visu recepti
15
MAR
Sīpolu klopsis

Gaļu sagriezt porcijas šķēlēs. Gabalus izdauzīt ar gaļas āmuru pēc iespējas plānāk, lai gaļa gandrīz jūk ārā, pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un apcept. Gaļu pārlikt uz šķīvja.


Lasīt visu recepti
07
MAR
Befstroganovs ar sēnēm

Gaļu sagriezt šķēlēs un mazliet izdauzīt ar gaļas āmuru. Tad sagriezt strēmelītēs. Sīpolu un sēnes sagriezt šķēlītēs. Pannā izkausēt sviest un apcept tajā gaļu.


Lasīt visu recepti
03
MAR
Jauns veikals Saldū!

Gaidīsim Jūs uz veikala atvēršanu Saldū, Striķu ielā 10c!

Lasīt visu rakstu
01
MAR
Jauns veikals Ventspilī!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu 3. martā - Ventspilī, Kuldīgas ielā 30!

Lasīt visu rakstu
01
MAR
Jauns veikals Smiltenē!

Gaidīsim Jūs uz veikala atvēršanu 3. martā - Smiltenē, Baznīcas laukumā 6!

Lasīt visu rakstu
29
FEB
Cūku aknas ar sīpoliem un Balzamiko

Lielā pannā uzkarsēt pusi eļļas un sviesta. Pievienot plānos gredzenos sagreiztus sīpolus un cept līdz brīdim, kamēr sīpoli kļūst caurspīdīgi. Sīpolus pārlikt bļodiņā.


Lasīt visu recepti
23
FEB
Pīrāgi ar desu un ceptu olu

Miltus izsijāt bļodā, pievienot sauso raugu, izkausētu sviestu, pa šķipsniņai sāli un cukuru, remdenu pienu. Mīklu kārtīgi izmīcīt, apsegt ar tīru dvielīti un novietot siltā vietā uz 1,5-2 stundām, lai mīkla uzrūgst. Pa šo laiku mīkla palielināsies apjomā un to vajadzēs iemīcīt atpakaļ, apsegt ar tīru dvielīti un novietot rūgšanai vēl uz 40-45 minūtes.


Lasīt visu recepti
10
FEB
Ātrās maizītes ar kūpinātas vistas salātiem

No vistas atdalīt gaļu un sagriezt to vidēji lielos kubiņos. Gurķus sagriezt arī kubiņos vai šķēlītēs.


Lasīt visu recepti
03
FEB
Makaroni ar siera mērci un cīsiņu astoņkājīšiem

Novārīt pastu atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni noliet, atstājot mazliet mērcei. Sviestu izkausēt pannā, pieliet saldo krējumu un karsēt uz vidēji lielas uguns apmēram 2 minūtes.


Lasīt visu recepti
27
JAN
Karbonāde franču gaumē

Gaļu sagriezt porcijas gabalos un izklapēt. Sieru sarīvēt. Sīpolus sagriezt plānos gredzenos. Tomātus sagriezt šķēlītēs. Olu uzputot ar sinepēm un eļļu, pievienojot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.


Lasīt visu recepti
25
JAN
Jauns veikals Rīgā!

Esiet laipni gaidīti uz veikala atvēršanu 27. janvārī plkst. 12:00 - Rīgā, A.Saharova ielā 21, t/c "Tālava"!

Lasīt visu rakstu
20
JAN
Kuskusa salāti ar cūkgaļu grieķu gaumē

Kuskusu pagatavot atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Gaļu sagreizt šķēlēs un iemarinēt ar smalki sakapātu ķiploku, oregano un svaigi maltiem pipariem. Pannā uzkarsēt eļļu un cept apmēram 15 minūtes, līdz gaļa gatava.


Lasīt visu recepti
12
JAN
Salāti nicoise ar desu

Pupiņas novārīt sālsūdenī 2 minūtes, ūdeni noliet, pupiņas noskalot zem auksta tekoša ūdens. Pupiņas sagriezt 2-3 daļās. Desu sagriezt strēmelītēs un apcept pannā lidz desa ir kraukšķīga. Desu izņemt un tajos pašos taukos apgrauzdēt maizes škēles.


Lasīt visu recepti
07
JAN
Kā top cīsiņi "Bosix""?
06
JAN
Karaliskie kāpostu tīteņi

Kāpostu lapas novārīt sālsūdenī, apmēram 15 minūtes, ūdeni noliet, lapas atsdzesēt. Kakla karbonādi sasmalcināt, pievienot garšvielas un kārtīgi samaisīt.


Lasīt visu recepti
28
DEC
Gaļas ruletītes itāļu gaumē

Pagatavot pildījumu. Kaltētus tomātus sasmalcināt ar baziliku, olīvām un ķiplokiem. Gaļu nolikt uz darba virsmas un ar asu nazi gareniski iegriezt uz 1/3 (bet ne līdz galam), atvērt kā grāmatu un vēlreiz sagriezt uz pusēm, atvērt. Veidojas paliels plakans gaļas gabals.


Lasīt visu recepti
18
DEC
Salāti ar kūpinātu gaļu un sieru

Gaļu, sieru, papriku un tomātus sagreizt kubiņos. Lociņusus smalki sagriezt. Sīpolu arī sagriezt smalkos kubiņos. Salātus saplūkāt ar rokām. Salātus kārto slāņos - salātlapas, lokus, gaļu, papriku, sieru, tomātus.


Lasīt visu recepti
18
DEC
Jauns veikals Balvos!

Gaidīsim Jūs mūsu jaunajā veikalā Balvos, T/c "Planēta", Brīvības ielā 75!

Lasīt visu rakstu
16
DEC
Jauns veikals Valmierā!

Esiet laipni gaidīti mūsu jaunajā veikalā Valmierā, Rīgas ielā 5!

Lasīt visu rakstu
15
DEC
Lielvārdē - esam jaunajā vietā!

Meklējiet mūs tagad pēc adreses - Skolas iela 10.

Lasīt visu rakstu
08
DEC
Jauns veikals Cēsīs!

Esiet laipni gaidīti mūsu jaunajā veikalā Cēsīs, Rīgas ielā 17a!

Lasīt visu rakstu
19
NOV
Brokastis bērniem "Spārīte"

Cīsiņu sagriež gareniski uz pusēm un iegriež strīpas pa vidu - tas būs ķermenis. Spārniņiem - cīsiņu sagriež gareniski pa diagonāli uz pusēm.


Lasīt visu recepti
19
NOV
Siltie salāti ar gailenēm Barona gaumē

Gailenes attīrīt no zemes un saplūkāt ar rokām mazākos gabalos. Desu sagriezt strēmelītēs. Papriku sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt strēmelītēs. Tieši tāpat sagriezt čili piparu, ja vēlaties to pievienot. Sīpolu notīrīt un sagriezt šķēlītēs.


Lasīt visu recepti
16
NOV
Smalkmaizītes ar malto gaļu un sieru

Mīklu atlaidināt, izklāt uz darba virsmas, apsegt ar tīru virtuves dvielīti un atstāt pilnībā atkust.  Pa to laiku pagatavot pildījumu. Sīpolus un ķiplokus smalki sakapāt. Kūpinātu krūtiņu sagriezt kubiņos un pannā tos apcept. Pievienot sīpolus un ķiplokus un cept visu kopā vēl pāris minūtes.


Lasīt visu recepti
10
NOV
Pikantie liellopa gaļas salāti ar dārzeņiem

Dārzeņus notīrīt un sagriezt tievās garās strēmelēs, pārlikt bļodā, pārkaisīt ar cukuru un sāli un ar rokām saspaidīt. Atlikt uz 10 minūtēm. Gaļu sagriezt pēc iespējas plānākas šķēlītēs un sajaukt ar dārzeņiem. Sīpolu un ķiplokus smalki sakapāt.


Lasīt visu recepti
05
NOV
Jauns veikals Dobelē!

Gaidīsim Jūs uz veikala atvēršanu 6. novembrī Dobelē, Krasta ielā 7.

Lasīt visu rakstu
03
NOV
PIldīta lielopa gaļas rulete

Liellopa gaļu, cūkgaļas krūtiņu un aknas sagriezt kubiņos, pievienot sagrieztus pabiezos gabalos šalotes sīpolus, timiānu un pārliet ar brendiju. Apsegt ar vāku vai pārtikas plēvi un atstāt marinēties uz 24 stundām.


Lasīt visu recepti
26
OCT
Rukolas salāti ar kūpinātu gaļu un sieru

Gaļu sagriezt plānās šķēlītēs un sausā pannā apgrauzdēt. Pārlikt uz dēlīša un sagriezt smalkāk. Tajos pašos taukos apcept smalki sakapātus sīpolus līdz tie ir caurspīdīgi.


Lasīt visu recepti
15
OCT
Cūkgaļas šašlika sautējums ar jauniem dārzeņiem

Šašliku sagriezt mazākos gabalos, ja gaļas gabali ir pārāk lieli. Sīpolu un 2 ķiploku daiviņas nomizot un sasmalcināt. Burkānus un kartupeļus nomazgāt. Burkānus sagriezt pabiezās šķēlēs. Katlā ar biezu apakšu izkausēt sviestu un ātri apcept šašliku.


Lasīt visu recepti
09
OCT
Cūkgaļas karbonāde apelsīnu marinādē

No citrona un 2 apelsīniem izspiest sulu. Atlikušo apelsīnu sagriezt šķēlītēs. Gaļu ielikt traukā, pārliet ar sulu, pievienot visas garšvielas un apelsīna šķēlītes, apmaisīt.


Lasīt visu recepti
02
OCT
Glazēti grilētas krūtiņas iesmiņi

Medu vai cukura sīrupu sajaukt ar Balzamiko krēmu. Kūpinātu krūtiņu sagriezt pēc iespējas plānākās, bet garās strēmelītēs.


Lasīt visu recepti
21
SEP
Asiņainā Mērija ar kūpinātu krūtiņu

Gaļas šķēles apgrauzdēt uz grila vai sausā pannā, apmēram 4-5 minūtes. Sagatavot sāls maisījumu - jūras sāli, paprikas pulveri, piparus un granulētus ķiplokus sajaukt kopā. Citronu sagriezt uz pusēm, nogriezt šķēlīti, no pārējā izspiest sulu.


Lasīt visu recepti
14
SEP
Olu saldējums ar grauzdētu šķiņķi

Šķiņķi sagriezt mazos kubiņos. Sausā pannā šķiņķi apgrauzdēt brūnu, pārkaisot ar šķipsniņu cukura. Pienu un saldo krējumu ieliet katliņā un uzkarsēt (ne vārīt!). Atsevišķā bļodā uzputot olu dzeltenumus ar cukuru, līdz tie kļūst gaiši.


Lasīt visu recepti
08
SEP
Mēs atbalstījām!

Jubilejas rallija "Kurzeme" dalībniekiem Ātruma festivāls sākās mazliet neierasti, jo pirmā disciplīna bija sacensības uz ūdens.

26 .augustā sportisti un Ātruma festivāla - rallija "Kurzeme 2015" rīkotāji pulcējās piestātnē pie atpūtas centra "Libava", kur notika sacensības ar "Volkswagen Beetle" katamarāniem. Tā bija iespēja sportistiem satikties pirms sacensībām un arī pārbaudīt savus spēkus neierastā apmluā.

Liels paldies visiem, kas piedalījās pasākumā!

 

Informācijas avots: www.rallykurzeme.lv      Foto: Modris Helds, Uldis Dobelis

Apskatīt visu galeriju
07
SEP
Karbonāde siera-krekeru panējumā

Pagatavošana:
Gaļu sagriezt porcijas šķēlēs un kārtīgi izklapēt. Krekerus sasmalcināt (blenderī), pievienot sieru un garšvielas un samaisīt. Olu sakult ar dakšu atsevišķā bļodā.


Lasīt visu recepti
25
AUG
Cepta cūkgaļa ar sojas mērci un laima sulu

Cūkgaļu sagriezt plānās strēmelītēs. Sīpolus sagriezt ripiņās. Čili piparu sagriezt ripiņās. Ja vēlaties ēdienu mazāk asu, tad izņemiet piparam sēklas. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus līdz tie kļūst zeltaini.


Lasīt visu recepti
19
AUG
"Kurzemes Gaļsaimnieks" atbalstīja!

2015. gada 1. augustā notika tūrisma portāla  www.atputasbazes.lv rīkotais tūrisma rallijs „Lejaskurzemes tūre tautiskā stilā”. Godājot Kurzemi, šajā tūrisma rallijā dalībnieki gan iekšējā izjūtā, gan ārējā veidolā bija tautiski. "Kurzemese Gaļsaimnieks" atbalstīja pasākumu, kā arī rīkoja vienu no kontrolpunktiem.

Liels paldies visiem, kas piedalījās pasākumā! Apsveicam visus dalībniekus un uzvarētājus.

Apskatīt visu galeriju
19
AUG
Jauns veikals Daugavpilī!

Esiet laipni gaidīti mūsu jaunajā veikalā Daugavpilī, Rīgas ielā 9, T/c "Solo"!

Lasīt visu rakstu
14
AUG
Šķiņķa rullīši ar siera mērci

Sieru sarīvēt uz dārzeņu rīves. Gaļu sagriezt plānās šķēlītēs. Sauju rīvēta siera (apmēram 100g) sajaukt ar majonēzi un rīvētu burkānu (ja ir vēlme). Uz šķiņķa šķēles uzklāj siera masu un šķiņķi sarullē. Pāri palikušās šķiņķa šķēles tieši tāpat sarullē, bez siera masas.


Lasīt visu recepti
06
AUG
Salāti „Vīru spēks” ar liellopa gaļu un marinētiem sīpoliem

Sīpolus sagriezt šķēlītēs, pārlikt traukā un pārliet ar etiķi. Atstāt marinēties uz nakti. Liellopa gaļu pārliet ar ūdeni un uzvārīt


Lasīt visu recepti
27
JUL
Sautējums ar desiņām marokāņu gaumē

Sīpolu un ķiplokus sagriezt šķēlītēs. Burkānus un selerijas kātus sagriezt palielās strēmelītēs. Desiņas sagriezt tāpat kā burkānus un selerijas. Piestā saberzt sinepju sēklas, koriandru un melnos piparus pēc garšas. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept desiņas.


Lasīt visu recepti
14
JUL
Melnā Barona sendvičs

Maizes šķēles uztostēt vai apgrauzdēt pannā. Abas maizes šķēles apsmērēt ar sinepēm. Pannā apcept šķiņķa šķēles, pārlikt uz papīra dvieļa, lai tas uzsūc lieko eļļas daudzumu.


Lasīt visu recepti
07
JUL
Rīsu salāti ar dārzeņiem „Našķis”

Rīsus novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma un atdzesēt. Saldētus dārzeņus pārliet ar buljonu vai ūdeni un novārīt. Saldētus dārzeņus iesakām vārīt burtiski 3-4 minūtes, tad tie saglabā krāsu un konsistenci.


Lasīt visu recepti
02
JUL
Salāti bērniem „Jāņtārpiņi”

Cīsiņus izņemt no plēves un ar naža galu iegriezt ripiņas visa cīsiņa garumā, līdz galam nesagriežot. Cīsiņus apcept no visām pusēm - šādi gatavojot cīsiņiem veidosies nepieciešamā forma.


Lasīt visu recepti
25
JUN
Liellopu fileja ar gremolatas mērci

Mērcei - notīrīt ķiplokus un saberzt piestā ar pētersīļu lapiņām. Pievienot smalki sarīvētu citrona miziņu un olīveļļu. Mērci nolikt, lai ievelkas. Fileju noskalot, nosusināt un ierīvēt ar sāli un pipariem.


Lasīt visu recepti
18
JUN
Knakšķu zupa

Gaļu sagriezt kubiņos. Sīpolus un burkānus smalkos kubiņos. Papriku sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt strēmelītēs. Čili piparus sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos.


Lasīt visu recepti
17
JUN
"Kurzemes Gaļsaimnieks" atbalsta!

6. un 7. jūnijā 2015. gada "Kurzemese Gaļsaimnieks" atbalstīja Pasaules Čempionāta posmu blakusvāģiem un Eiropas Čempionāta posmu kvadracikliem, kas norisinājās Stelpē Sporta un Atpūtas parkā „Pīlādžu mototrase”. Paralēli šīm sacensībām norisinājās BMA Austrumeiropas Čempionāts citās blakusvāģu klasēs: senioriem, veterāniem un blakusvāģiem ar gaisa dzesēšanu.
Paldies visiem, kas piedalījās pasākumā! Apsveicam visus dalībniekus un uzvarētājus. Novēlam izcilus sasniegumus un veiksmi!

Apskatīt visu galeriju
08
JUN
Cepeškrāsnī cepts cūkgaļas šķiņķis ar rozā pipariem

Gaļas gabalu noskalot un apžāvēt. Ierīvēt gaļu no visām pusēm ar sāli un melniem pipariem. Cepešpannā ieliet mazliet eļļas, uzkaisīt rozā piparus (izveidot tādu kā spilvenu) un uzlikt gaļas gabalu. Ķiploku netīrot sagriezt uz pusēm un novietot blakus gaļas gabalam.


Lasīt visu recepti
01
JUN
Kartupeļu biezzupa ar desas grauzdiņiem

Sīpolu nomizo un smalki sakapā. Fenheļa sakni sagriež smalkāk. Burkānus, katupeļus un selerijas sakni sagriež kubiņos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, burkānus, selerijas un fenheli.


Lasīt visu recepti
19
MAY
Trinčata ar kūpinātu krūtiņu

Kartupeļus notīrīt, noskalot un sagriezt strēmelītēs. Kāpostgalvu notīrīt no augšējām lapām un sagriezt strēmelītēs. Ķiploka daiviņas smalki sakapāt. Lielā pannā uzkarsēt eļļu un apcept ķiplokus.


Lasīt visu recepti
12
MAY
Alus pankūkas ar kūpinātu krūtiņu un zaļumiem

Miltus sajaukt ar sāli. Olas uzputot ar alu un pievienot miltu maisījumam. Samaisīt līdz mīkla kļūst viendabīga, bez kunkuļiem.


Lasīt visu recepti
06
MAY
Liellopu gaļa meksikāņu gaumē

Visas garšvielas saberzt pulverī un ierīvēt ar šo maisījumu gaļu no visām pusēm. Gaļu apsegt ar pārtikas plēvi un novietot ledusskapī marinēties uz 4 stundām.


Lasīt visu recepti
29
APR
Cūkgaļas sautējums ar plūmēm un vīnu

Žāvētas plūmes pārliet ar ūdeni un atstāt apmēram uz 30 minūtēm. Ūdeni noliet. Gaļu sagriezt vienādos kubiņos. Burkānu notīrīt un sagriezt palielās šķēlēs. Miltus sajaukt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un šajā maisījumā apviļāt gaļas gabaliņus.


Lasīt visu recepti
28
APR
Jauns veikals Ādažos!

Esiet laipni gaidīti mūsu jaunajā veikalā Ādažos, Gaujas ielā 8!

Lasīt visu rakstu
15
APR
Baltvīnā gatavināta aukstā gaļa

Burkānus un sīpolu notīrīt, sagriezt mazos kubiņos. Gaļu attīrīt no liekiem taukiem, sagriezt mazākos gabalos. Katlā ar biezu apakšu izkausēt sviestu un apcept gaļu ar burkāniem un sīpoliem. Pievienot lauru lapas, smaržīgos piparus, baltvīnu, garšaugus, apsegt ar vāku un uz mazas uguns vārīt apmēram 1 stundu.


Lasīt visu recepti
08
APR
Liellopu gaļas karpačo ar kaperiem

Liellopa gaļu ietīt pārtikas plēvē un ielikt saldētavā uz 1 stundu. Izņemt no saldētavas un ar asu nazi sagriezt gaļu pēc iespējas plānākās šķēlēs. Gaļu sakārtot porcijas šķīvjos. Marinētus gurķus sagriezt mazos kubiņos.


Lasīt visu recepti
24
MAR
Aspika ar dārzeņiem

Sīpolu notīrīt un iespraust tajā krustnagliņas. Burkānu notīrīt. Selerijas kātu sagriezt palielos gabalos. Puravu sagriezt uz pusēm un izskalot smiltis. Gaļu sagriezt mazākos gabalos. Katlā ielikt gaļu un pārliet ar ūdeni, uzvārīt un nosmelt putas.


Lasīt visu recepti
17
MAR
Cūkgaļa ar marinētiem gurķiem un medu

Gurķus sagriezt strēmelītēs. Sīpolu notīrīt un sagriezt smalkāk. Gaļu sagriezt nelielās strēmelītēs. Dziļā pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus. Pievienot gaļu un cept kamēr tā kļūst zeltaini brūna.


Lasīt visu recepti
13
MAR
Jauns veikals Jelgavā!

Gaidīsim Jūs uz veikala atvēršanu 19. martā Jelgavā, T/c "Rio", Pērnavas ielā 4

Lasīt visu rakstu
10
MAR
Izstāde "Ražots Liepājā 2015"

Liels paldies visiem izstādes dalībniekiem un apmeklētājiem! Īpašs paldies Liepājas pilsētas pašvaldībai par organizāciju.

Apskatīt visu galeriju
10
MAR
"Bosix" ar bekonu un štovētiem kāpostiem

Tomātu pastu sajaukt ar sojas mērci un medu. Uzkarsēt pannu bez taukvielām un apcept bekonu no abām pusēm. Cepšanas laikā bekonu pārliet ar mērci.


Lasīt visu recepti
27
FEB
Tiksimies izstādē!

"Kurzemes Gaļsaimnieks" piedalīsies izstādē "Ražots Liepājā", kurā piedāvās Jums plašu sortimentu un lieliskas cenas.

Lasīt visu rakstu
27
FEB
Krēmīgā pasta ar asinsdesu

Sīpolu notīrīt un sagriezt ripiņās. Asinsdesas sagriezt šķēlēs. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus, 1-2 min. Pievienot asinsdesas un cept, līdz tās kļūst tumšas un kraukšķīgas.


Lasīt visu recepti
19
FEB
Salāti ar šķiņķa ruleti un greipfrūtiem

Greipfrūtu notīrīt un sadalīt segmentos. Šķiņķa ruleti sagriezt plānās šķēītēs. Sieru sadrupināt mazākos gabalos. Valriekstus sasmalcināt.


Lasīt visu recepti
10
FEB
Cūkgaļas karbonādes ar čili mērci un valriekstiem

Papriku nomazgāt, sagriezt uz pusēm, izņemt sēklas un sagriezt kubiņos. Pētersīļus noskalot un smalki sakapāt. Čili piparu sagriezt ripiņās. Riekstus apgrauzdēt sausā pannā un sasmalcināt. Ja ir blenders, tad to visu kopā var sasmalcināt blenderī.


Lasīt visu recepti
04
FEB
Jauns veikals Ventspilī

“Kurzemes Gaļsaimnieks” turpina atvērt jaunus veikalus.

Gaidīsim Jūs 11. februārī Ventspilī, Pils ielā 18

Lasīt visu rakstu
29
JAN
Melnā Barona medaljoni ar riekstiem

Riekstus sasmalcināt. Olu uzputot ar dakšu, riekstus un miltus sabērt atsevišķās blodiņās. Kupātus sagriezt ripiņās. Vienu pusi iemērkt miltos, tad olā un riekstos.


Lasīt visu recepti
07
JAN
Pikantā pastēte no desas

Desai noņemt ādu, sagriezt mazākos gabalos un ievietot blenderī. Pievienot sieru, saldo krējumu un sablendēt. Pievienot Balzamiko krēmu un sablendēt vēlreiz.


Lasīt visu recepti
07
JAN
Pikantie mēles salāti

Bietes sarīvēt uz dārzeņu rīves. Mēli un gurķus sagriezt strēmelītēs. Trauka apakšā kārto salātlapas, pa virsu liek sagrieztu mēli, gurķus un bietes.


Lasīt visu recepti
07
JAN
Pastēte ar ābolu sidru

Sīpolu un ķiplokus notīrīt un sagriezt. Aknas attīrīt no plēvēm un sagriezt mazākos gabalos. Pannā izkausēt sviestu un apcept tajā sīpolus un ķiplokus. 


Lasīt visu recepti
07
JAN
Cūkgaļas karbonāde ābolu mērcē

Sīpolu sagriezt ripiņās. Āboliem izgriezt serdes un sagriezt tos daiviņās. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept ābolu daiviņas. Noņemt tās no pannas un pārlikt uz šķīvja.


Lasīt visu recepti
15
DEC
Labākais iepakojums Latvijā 2014

Nacionālais konkurss „Labākais iepakojums Latvijā 2014” noslēdzās ar rezultātu paziņošanu un uzvarētāju apbalvošanu 2014. gada 10. novembrī. "Kurzemes Gaļsaimnieks" ieguva godalgoto 2. vietu kategorijā „Tirdzniecības iepakojums pārtikas produktiem” ar „Svētku cepeša” iepakojumu.

 

Lasīt visu rakstu
15
DEC
Eksporta un inovācijas balva 2014

Konkurss "Eksporta un inovācijas balva" tiek rīkots jau desmito gadu, un 2014. gadā  konkursā kopumā tika iesniegts 101 pieteikums no uzņēmumiem visā Latvijā. Konkursa pretendentu vērtēšana notika divās kārtās. No visiem pretendentiem žūrijas komisija atlasīja un konkursa otrajā kārtā virzīja 29 uzņēmumus, starp kuriem bija arī "Kurzemes Gaļsaimnieks".

Lasīt visu rakstu
21
NOV
ISO 22000

 Sertifikāts ISO 22000 ir starptautiski atpazīstams standarts visā pasaulē, kas apliecina to, ka uzņēmumā nodrošinātas vadlīnijas un noteikumi, ar kuriem saskaņā strādā visi ražošanā un piegādē nodarbinātie darbinieki un kas nodrošina pārtikas nekaitīgumu tās patērētājiem.

Lasīt visu rakstu
07
NOV
Kā pagatavot Marinēto krūtiņu

Izņemt gaļu no iepakojuma, uzlikt uz paplātes un ievietot sakarsētā cepeškrāsnī 200°C. Kad izbīdās krūtiņā ievietotais termometrs, krūtiņa ir gatava.


Lasīt visu recepti
07
NOV
Kā pagatavot Stilbiņu Kurzemnieku gaumē

Attaisīt kasti un izņemt iepakotu gaļu. Neizņemot gaļu no iepakojuma, uzlikt uz paplātes un ievietot sakarsētā cepeškrāsnī 200°C. Pēc termometra izbīdīšanās gatavot vēl 30 min.


Lasīt visu recepti
07
NOV
Kā pagatavot Klasisko cepeti

Attaisīt kasti un izņemt iepakotu gaļu. Neizņemot gaļu no iepakojuma, uzlikt uz paplātes un ievietot sakarsētā cepeškrāsnī 200°C. Kad izbīdās cepetī ievietotais termometrs, cepetis ir gatavs.


Lasīt visu recepti
14
AUG
Radīts Jūsu Grilam!
10
JUN
Lasiet jūnijā "DIENAS ŽURNĀLOS" !
03
JUN
Stāsts par mums
24
MAR
Atvērts jauns veikals Rīgā

Palielinoties pieprasījumam un saņemot ar vien vairāk pozitīvas

atsauksmes no klientiem, “Kurzemes Gaļsaimnieks” turpina atvērt jaunus veikalus.

Gaidīsim Jūs Bieziņa ielā 8, t/c IKI, Rīgā.

 

Lasīt visu rakstu
06
MAR
Kā pagatavot Svētku cepeti

Attaisīt kasti un izņemt iepakotu gaļu. Neizņemot gaļu no iepakojuma, uzlikt uz paplātes un ievietot sakarsētā cepeškrāsnī 200°C. Kad izbīdās cepetī ievietotais termometrs, cepetis ir gatavs.


Lasīt visu recepti
28
FEB
Desas sacepums

Desai noņem ādiņu, sagriež šķēlēs. Kartupeļus (vārītus), sīpolus un tomātus nomizo, sagriež skēlītēs. Visas šķēlītes pamīšus kārto ieziestā cepamā traukā. Olas sakuļ ar pienu. Pievieno sāli, piparus un sinepes. Olu kulteni lej uz šķēlītēm cepamajā traukā.


Lasīt visu recepti